Produkter​

Unik på Fyn hos Kosmetolog Mie​

Environ Skin Care

​“Videnskabelig hudpleje, der gør en forskel”

Environ® Skin Care er en sydafrikansk hudplejeserie, udviklet af Dr. Desmond Fernandes, pioner indenfor videnskabelig hudpleje, A-vitamin step-up systemer og skin needling.

Environ® Skin Care er en hudplejeserie med både forbruger- og professionelle produkter. 

Alle baseret på Dr. Fernandes forskning samt udvikling i indhold og brug af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A & C- vitamin. Unikke kombinationer af aktive ingredienser, som beskytter huden mod udefrakommende faktorer og bekæmper tegn på ældning.

Derudover markedsfører Environ® Skin Care kosmetiske rollere/skin needling til både hjemme- og professionelt brug.

Environ® Skin Care tilbyder et full-line sortiment af hudpleje produkter, både til ansigts-, sol og kropspleje samt et sortiment af rollere til skin needling. Alle baseret på forskning samt udvikling i indhold og brug af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A & C-vitamin.

Environ® adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 5 niveauer af A-vitamin. Man starter med den laveste dosis for at hjælpe med at opbygge retinoid receptorerne i huden og derefter bringes man step-by-step op til den højeste mulige dosis, som tillades til brug i kosmetikbranchen.

Derudover markedsfører Environ® kosmetiske rollere/skin needling til både hjemme- og professionelt brug.

Environ's behandlingsfilosofi bygger på det altafgørende i at bevare en sund og normal hudstruktur. Produkterne i Environ's hudplejeserie kan anvendes af alle uanset alder eller hudtype, og er beregnet til både kvinder og mænd.

Environ® anvender udelukkende ingredienser af højeste kvalitet og friske aktive vitaminer til fremstilling af produkterne. Vitaminerne er testet af Vitamininstituttet i Lausanne. Produkterne er hypo allergene og indeholder ikke farvestoffer. Konserverings- og duftstoffer anvendes kun, hvis absolut nødvendigt. Alle produkter i Environs hudplejeserie testes kun af frivillige forsøgspersoner.

Environ® bruger desuden en lang række af antioxidanter til at dække vand og de olie-frie radikaler. Environs filosofi er brug af aktive ingredienser i den aktive koncentration.

Endvidere gør Environ® brug af nogle meget interessante og meget anderledes antioxidanter, som kommer fra rooibos og honningte busken. Den effekt, som disse typer af te og resveratrol har på lysning og regulering af hudtonen, er ligeledes yderst karakteristiske kvaliteter for Environs produkter.

Dr. Fernandes

Dr. Des Fernandes, der af Insignia anerkendes som en af verdens ti bedste kirurger indenfor kosmetisk, plastik- og rekonstruktionskirurgi, var den første medicinske ekspert, der introducerede A-vitamin og antioxidanter i effektive doser i sin første kosmetiske hudplejeserie. Denne serie etablerede Environ® som frontløber og et førende navn indenfor hudpleje, en position, som stadig kendetegner Environ. Hans forskningsresultater på området er dokumenteret i adskillige lægevidenskabelige tidsskrifter. Dr. Fernandes fastslog, at fremtidens hudplejeprodukter burde indeholde tilstrækkelige mængder af A-vitamin, C-vitamin og antioxidanter, for at beskytte huden mod de ultraviolette strålers skadelige effekt og påvirkningerne fra det moderne livs stress.

Han dimitterede MB. B. ch. fra Witwatersrand- universitetet i Johannesburg. Oprindeligt havde han planlagt en karriere som hjertekirurg, men ændrede retning og blev specialist indenfor kosmetisk, plastik- og rekonstruktionskirurgi.

Udover stor erfaring fra forskellige hospitaler i England, arbejdede han i 1973 også sammen med Professor Christiaan Barnard, den verdenskendte sydafrikanske hjertekirurg der, som den første i verden, udførte en hjertetransplantation.

Dr. Fernandes har skrevet adskillige afhandlinger og været medforfatter på medicinske publikationer omhandlende forskellige procedurer indenfor plastikkirurgi. For nyligt udvidede han sin forskning indenfor hudens sundhed og pleje samt foryngelse ved brug af vitamin berigede hudplejeprodukter og metoder til forbedret indtrængning – særligt gennem skin needling for at stimulere collagenet i huden. Han har forelæst ved kongresser for plastik- og rekonstruktionskirurgi samt dermatologikongresser verden over og modtager konstant anmodninger om forelæsninger, der omhandler hans metoder.

Swiss Vitamin Institute​

Environ® Skin Care produkter er godkendt af Swiss Vitamin Institute for at kontrollere og sikre, at produkterne indeholder den angivne mængde af vitaminer, deres stabilitet og produktets holdbarhed. Forbrugeren får et kvalitetsprodukt, der er fremstillet og emballeret i overensstemmelse med skærpede betingelser for at beskytte vitaminerne.

Swiss Vitamin Institute, som blev grundlagt i 1931, ligger i Lausanne og det blev etableret med det formål at udøve forskning af de forskellige naturlige vitaminindhold i mænd og kvinder og fastsætte det "normale" vitaminindhold, som kræves for at bevare sunde niveauer i kroppen, hvad enten det drejer sig om hud, kropsfunktioner, næring osv.

Environ® var de første hudplejeprodukter i Sydafrika, som opnåede godkendelsen fra Swiss Vitamin Institute.

​​

Skin Needling​

Dr. Des Fernandes var den globale banebryder i lanceringen af Environ® Cosmetic Roll-CITTM, designet til at forbedre indtrængningen af de aktive vitaminer indeholdt i cremerne fra Environ® og dermed opnå endnu bedre resultater med enkle hjemmebehandlinger.

Environ® Roll-CIT var verdens første kosmetiske roller. Den blev udviklet med det formål at lave bittesmå huller i hornlaget på en fuldstændig smertefri måde. Ved brug af Roll-CIT,føles ingen smerte eller ubehag, blot følelsen af at rulle en plastik eller metalcylinder hen over huden.

“Så vidt jeg ved, er Environ den eneste virksomhed i verden, som er blevet godkendt af det amerikanske FDA, da den kosmetiske ROLL-CIT fra Environ, kun trænger igennem hornlaget. Ifølge lovgivningen i USA er det ikke tilladt, at nåle trænger ind i hudens levende lag, som det stadig er i Europa.”

— DR. DES FERNANDES

Hornlaget er den eneste barriere for indtrængning i huden. Når hornlaget er passeret, er huden åben og det er af denne grund, at nogle fabrikanter vælger at gøre brug af længere nåle for at opnå en bedre indtrængning. Men reelt er der kun brug for en nålelængde på 0,1 mm for at forbedre indtrængningen.

Samtidig er det også mere eller mindre irrelevant at tale om nålenes diamenter, fordi det kun er overfladepunkterne, som trænger ind i huden og derfor er nålens diamenter ved den dybde betydelig mindre end ved nålens egentlige diameter.

Hvis hullerne kun går igennem hornlaget, eksisterer kanalerne kun i en kort periode og lukkes højst sandsynligt efter cirka 3 - 4 timer. Hvis nålene trænger ned i det levende lag, så forbliver hullerne åbne i længere tid og på grund af dette kan mere vand trænge gennem huden og derved også flere forurenende midler ind i huden. Når nålene er kortere, kan der laves flere huller, fordi nålene ikke mærkes. Men hvis nålene derimod er længere og prikkene kan mærkes, er man tilbøjelig til at lave færre huller og som følge deraf opnå en mindre indtrængning.

Hvordan kan jeg hjælpe?​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af ønsker, og jeg vil kontakte dig snarest og vejlede dig til den bedste behandling.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Kosmetolog Mie

Gyldenhusvej 105, 1.

5260 Odense S

CVR: 40493344

kontakt@kosmetologmie.dk

​Aftaler

Jeg kan ikke svare på telefonen under behandlinger. Derfor beder jeg om at sende en SMS eller en e-mail. Jeg vil svare på dette så hurtigt som muligt samme dag.

SMS og bestil tid

☎ 22 16 46 07

Find vej til min klinik i Odense.

Klik her for rutevejledning

Betalingsmetoder​

MobilePay

Kontant

Åbningstider​

Mandag​

08:00 - 21:30​

Tirsdag

08:00 - 21:30​

Onsdag

08:00 - 21:30​

Torsdag

08:00 - 21:30​

Fredag

08:00 - 21:30​

Lørdag

08:00 - 18:00​

Søndag

08:00 - 18:00​

Sociale medier